You don't know how long I've chased you, now it's time you chase me

Dags att uppdatera lite kanske, har varit hos Ida tisdag-fredag. Har varit toppen!! Kul och komma hemifrån lite, dock har vi gått upp lite för tidigit för min smak men det har varit roligt. Var med Ida på NHS torsdag och fredag, Sune och Ojje var med, båda skötte sig super :) Ojje debutera 1.30 igår med 4 fel, duktig pojke!

Igår var jag och hämtade min dressyrsadel på sharpman och jag kunde såklart inte vänta o rida i den så jag gjorde iordning min älskade häst direkt när vi kom till stallet och red en stund :) SUPERSKÖN!!!!!!!!!!! Fille hatade mig för att jag kom åt henne så jävla bra med min långa ben :P Men hon var fin som vanligt! <3

Bara för att jag gått upp tidigt nu i flera dagar så kan jag ju såklart inte sova när man väl får sovmorgon, vaknade klockan 6.... Tvingade mig sjäv att sova till iallafall 7, sen började jag kolla på gossip girl, awesome serie! Nu funderar jag på hur jag ska göra, åka till stallet och ta hand om stjärnan och sen åka till farmor eller om jag ska göra som jag planerat hela tiden. Men får så dåligt samvete när farmor ringer och säger att hon vill ha sällskap, vet ju att hon inte har det så lätt nu för tiden..... Dags och bestämma sig snart kanske, åker nog ut till stjärnan iaf så får jag se, måste verkligen gå och fixa ett nytt pass också för att mitt gamla pass inte gäller längre och måste ju liksom ha ett snart.

Time will tell what I do, until then


Bye for now


Places to go, people to see

Jag älskar och säga så till folk, bara så ni vet ;) hehe, nae vars. Idag har jag varit på VRF med mammi och häst för sharpman var där, skulle kolla så min sadel ligger bra innan och åker och så skulle jag kolla på en dressyrsadel för att sharpman inte lyckades sälja den som jag lämnat in i september förra året. Planen var att vi skulle prova den nya bates caprilli dressyren som kommit, för att den var vidare, men ack den låg inge bra så då tänkte jag "nu blir den 1000 sadlar till o prova, men nej! Emma, bästa sharpman Emma kom på en annan sadel som hon trodde kunde ligga bra :) En ngt, kommer inte ihåg vad den heter och det är absolut ingen jag eller någon annan känner igen, men den var SUPERSKÖN och låg awesome på min häst så den blev det :) jag blev ganska ännu mer fattig men det är det värt!!! Jag har världens bästa föräldrar som hjälper till o betela den också, och så fick jag ju en del för den sadeln jag lämnat in innan. Så den hämtar mamma, och jag kanske följer med, på fredag när EmmaSlemma ska till sharpman med sitt djur :)

Imorn åker jag till Ida och ska vara där tills på fredag, ska bli skit kul!! Man lär sig alltid nya saker :) Så vet inte om jag kommer ha ngt internet vi får se. Fille får vila onsdag och torsdag men kommer hem på fredag efter Ida hoppat på NHS så åker jag ut och rider henne på eftermiddagen :)


Och så har jag nog börjat inse att jag verkligen faktiskt ska flytta till England om 4 veckor, tiden har bara flygit iväg. Men jag är så excited det kommer bli skitbra!! Får börja planera in lite vad jag måste hinna med innan jag åker så jag inte glömmer något viktigt. Aja, det kommer bli awesome!!

Bye for now



Bästa hästen EVER <3

Goood day!

Idag har jag spenderat dagen på NFK för att se när Emma tävlade Leah, hann dock bara se en klass pga av att det gick såååå segt... Men den klassen jag såg var de såå super fina!! Leah är en superfin häst, Emma rider suveränt bra och det blir fina kort också :) Erica och ratten kom också dit, var superfina de också, de vann även sin klass! Grattis!! :) Imorgon är det tävlingsdag igen, då ska Emma hoppa Bella, Angelica kommer med Totte, Erica och Ratten och sen ska jag hjälpa Rebecca med Grodan :)

Linade Fille lite idag, och jag kan inte se att hon ser konstig ut vilket är grymt skönt!! Ska till VRF på måndag för att kolla sadel :)


Här är lite bilder från dagen :)



Emma & Leah


Erica & Ratino




Bye for now

where do I begin??

Jaa, denna helg som jag nästan säger/tänker hela tiden har ju bara varit torsdag och fredag. . Men iaf, har varit iväg med simon i upppsala, gävle och södertälje igår till idag, det har gått bra, åkt från bilhall till bilhall. Vissa människor blir man sååå trött på och vissa är så jävla klockrena! En kille på en bilhall i södertälje var ganska ung, typ 25 eller nåt, var skitduktig på sitt jobb, erkände att han inte var super på just det simon skulle ha men han kunde svara på det mesta ändå. Han glodde på mig hela tiden, jag såg hela tiden i ögonvrån liksom att blicken tillslut hamnade på mig. Supertrevlig människa, och jag fick återigen skryta (stavning?) om att jag ska flytta utomlands, då började han berätta om när han varit iväg i england och scotland osv, som sagt supertrevlig, det är alltid kul o höra vad andra folk har för upplevelser av ställena. Han var snygg också måste jag väl tillägga :P Och när vi skulle gåå därifrån så tog man ihand och sa "tack så mkt" då blinkade han till mig, och sen när vi åkte så gick han ut och vinka. Asså, folk! no need to överdriva liksom! Asså, känns pinsamt och skriva om det men jag tyckte det var så kul!!

O sen till det roliga, min häst har inte hel igen... Hon har sparkat så in i helvete på väggen för att det stod en hingst brevid, inte så smart. Men hon har haft back on track två nätter nu så imron så ska vi ut och gå en sväng och se om svullnaden går ner, så man kan åka till sharpman på måndag. Hon är pigg oså iaf, vilket är skönt. . Men det var inga kul nyheter....

Och, kom precis hem från pizzaprat hemma hos Thereza. Vilket var sjukt trevligt!!! Hinner nog inte vara med något mer innan jag åker för att jag flyttar till england om en månad, det känns fortfarande helt overkligt! Så jag ska försöka planera upp min sista tid som jag har med mina bästa vänner :)<3


Nu vet jag inte så mkt mer for the moment, så

bye for now

Min man <3





HET AS HELL!




Emma & Sofie, ni skulle bara våga säga ngt dumt!


putting up a good face for everyone else....

Okej, först av allt, mina nya glasögon är inte alls bra än så länge... Jag känner mig full hela tiden, allt är liksom konstigt när jag tittar, skitkonstig känsla. Hoppas mina ögon anpassar sig snart, börjar gå mig på nerverna!

Andra av allt, min häst var DUM idag! Hon var piss, äckel, jävla fan stark och utnyttjade det till fullo. Dumma AS! Hatar henne när hon vet hur hon kan göra för att göra det surt för mig, hittade en gramman som hängde på sargen så då gav jag igen lite. Vet att man inte ska göra det men hon förtjänade det faktiskt, ens häst får inte utnyttja att dess ägare är lite, endast lite, svag i armarna! Men i slutet gick hon som en klocka som hon ska göra :)

Tredje av allt, har fått lite jobb den här veckan!! Simon ringde och frågade om jag vill tjäna lite pengar, och det är klart man vill när man är fattig som en kyrkråtta... Så jag ska agera bilkörare till uppsala, gävla och västerås torsdag och fredag! Ska bli skönt med lite extra pix efter jag som flyttar till fucking ENGLAND om 5 veckor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Känns fortfarade helt overkligt, alla frågar hur det känns om jag är nervös ovs, men jag vet ärligt talat inte... Tror inte jag har förstått rikigt än att jag ska flytta från allt.

Och tillslut fjärde av allt, ...... Vet inte om det var något mer som jag hade att förtella just nu, men antar att Emma kommer tjata på mig snart igen när det är dags att blogga ;)

Bye for now!

My lungs they start to ache, but still we carry on

Ja, har varit hos mormor och morfar måndag till onsdag :) igår åkte jag, mamma och mormor till ullared. Jag lyckades efter mycket tjat få med mormor som var bestämd att hon absolut inte skulle åka, men jag fick med henne! Och så har jag insett att jag är ganska bra på att få folk göra som jag vill, fick med mormor till ullared, fick morfar att ge mormor extra pengar till ullared :P, fick med mamma, sen när vi kom hem igår fick jag pappa att fixa mat till mig fast han egentligen inte ville :) haha, vad jag är duktig!

Var hos mitt djur idag som jag varit ifrån i 3 hela dagar!!!!! Hon var lika söt, fin och underbar som vanligt tills jag bestämde mig för att jag skulle gå ner på fältet och träna övergångar. Då blev hon helt plötsligt förvandlad till ett jätte galet monster som var hur pigg som helst! Jag tog som tur var gramanen för jag kände på mig att hon kunde vara pigg, men absolut inte så pigg, men tillslut fick jag igenom lite av det jag ville iaf. Men det resulterade i att hästen blev svettig och löddrig från topp till tå, tummen upp! Så det blev en dusch för henne när vi kom tillbaka, arnika på hela kroppen och back on track paddarna på benen :) Och när hon fick sin betfor var hon super nöjd, för hon lyckats med antagligen det hon ville idag :P Dumma djur ibland... Älskar henne lika mycket endå <3

Imorn åker jag till farmor och kommer hem på söndag, hon är ute på lander själv med wilma så jag ska åka ut till dom :) Men som tur är funkar min telefon där iaf :)

Bye for now!

Deprimerande jävla vecka...

Det har kommit hur mycket folk som helst, känns det som iaf, och kollat på min häst den här veckan. Det är inte kul alls!!! Men jag har nu gett massor med folk chansen och nu ska jag bara bestämma mig för vad hur och när jag ska göra.... damn... Men jag tror jag har lösningen på mina problem!

Min farfar dog i torsdag kväll, bara dog... saknar honom massor! han kunde vara riktigt jobbig ibland, men I still love him! jag och mamma var och lämnade wilma hos farmor och farfar mitt på dagen och då hade han tjatat om att jag fått för lite pengar när jag agerade taxt på onsdagskvällen. Och ag tyckte såklart han var jobbig, för jag gjorde det inte för pengarna, bara för att jag ville. Och jag sa inte ens hejdå ordentligt innan vi åkte, och nu är han helt gone.. Men jag ska ta mig i kragen, ska inte bli skit deppig för det här, det är verkligen super tråkigt, verkligen... Jag ska nog åka med farmor till landet nästa vecka för att umgås med henne och Wilma!

farfar <3




Bye for now!

Jag har inga ord för hur arg jag är!

Idag har varit en hyfsad dag, jag har gått och hoppats sen i söndags nu att Dolphins skulle vinna SM-Guld idag. Dom spela bra men jävla sundsvall skulle kvittera när det var 8 sekunder kvar!!!!!!!! Så dolphins förlorade med EN FUCKING POÄNG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAHHH! Vad arg jag är!! Men det var sjukt bra stämning i arenan iallafall, alla verkligen hejade hela tiden! Lagen kan inte klaga på att dom inte har stöd av publiken, sjukt najs!



Men iallafall så var det en tjej och provred igår, Fille verkade gilla henne och det gjorde jag också! Hon red mycket trevligt och tog till sig det jag sa, det är vissa som inte gör det. Men hon var dukitg och Fille skötte sig lysande, och så fick hon hoppa och då var hon också superduktig! Jag har världens bästa häst!!!! <3 Det var en annan tjej idag, Fille verkade inte gilla henne dock, hon höll på hela tiden, försökte ge henne nya knep men Fille köpte typ inget... Sen fick jag rida lite och då skötte hon sig såklart.. Men hon sa att hon inte blev avskräckt iallafall! Så på fredag kommer hennes kompis och ska prova, se vad Fille säger då. Sen kommer det en tjej på lördag också, fullspäckad vecka verkligen!! Men bäst och köra alla så fort man kan, skönt och ha det klart sen och förhoppningsvis hittar jag någon nu också. Hon som var igår gillade jag!


Imorgon så ska jag och mamma åka ut till stallet på morgonen och ta hästarna :) Så ska vi förhoppningsvis kunna skritta ut, om vädret tillåter iallafall. Sen på eftermiddagen så ska jag ha hand om bästa Wilma <3 Bästa hunden! Så det kommer bli en lugn eftermiddag för mig imorgon, ska bli skönt!

Aja, nu ska jag fortsätta tjura ett tag och sen ska jag sova!!




Bye for now!

RSS 2.0