Grattis bästa Sofie Petersson!! :) <3

Idag fyller min mycket bra vän Sofie 20 år! Systemet får hon också handla på nu ;) Hoppas hon haft en prima dag!


Dolphins vann idag, så jävla bra!!!!! Det var en superbra match med mycket spänning och bra spel.

Idag har jag haft hand och B igen då emma fortfarande har ont i munnen, stackars.. Båda hästarna var duktiga :) Fille var lite bånglig i början men sa "okej då" tillslut :)Spolade båda hästarna efter jag ridit och båda tyckte det var mycket skönt! Imorn kommer Amanda och lillasyster och ska prova Fille, hoppas hon sköter sig! Har faktiskt flera som vill komma och kolla på henne så nu känns det bättre igen. Någon av dessa människor måste ju matcha mina krav!? hoppas hoppas hoppas!

Vi får se hur det går imorn, bye for now!

Vackaste hästen <3

Lång dag!

Idag har jag varit i stallet massor! Först ut på fm för Fille skulle skos, hemma vid halv 2. Sen hade en tjej mailat att hon ville komma och kolla på Fille, ut igen vid 4 och kom hem halv 7. Tjejen som kom var duktig, men vet inte om det är tillräckligt, vet att jag inte borde vara så kräsen men lite får man vara när man letar ryttare åt en stjärna! Insåg sen hur kort tid det var kvar innan jag åker och att jag måste verkligen hitta någon till Fille SNART!!! Annars kommer jag inte iväg, och jag vill verkligen det här! Blev så besviken på mig själv att jag inte tagit tag i det tidigare när jag kunde, ville bara skjuta mig själv där ett tag. Sen fick jag stöd av min bästa vän, jag tog tag i det och började leta nya potensiella fodervärdar till min häst, så nu har jag mailat 6 stycken och det känns mycket bättre. Mår fortfarande dåligt över att det är så kort tid men jag måste klara det här, kommer aldrig förlåta mig själv annars...

Jag älskar min häst något förskräckligt mycket, och bara tanken på att hon snart är MIN EGEN häst också gör bara att jag blir mer lycklig över att jag har en så fin och underbar häst! Och jag ska göra mitt yttersta för att hitta den perfekta människan till henne så hon får det så bra osm möjligt medans jag är borta! Det är helt sjukt hur länge jag haft henne nu, började rida henne April 2007, vad vi båda har utvecklats. Hästen är en biff och jag har lärt mig massor, och vi kommer fortsätta lära varandra saker. När jag kommer hem sen ska jag jobba som ett as, om jag får ett jobb, för att jag ska kunna betäcka henne så hon kan få en till bäbis :)

Aja, nu har jag skrivit massor!

Bye for now

Värdelös dag......

Jag kunde inte somna igår, somna fucking halv 5!! Sen vakna man halv 9 av att dom borrar i väggen i lägenheten brevid, YAY! not...

Legat i sängen mer än halv dan, hade en givande konversation med sofie iaf som slog mig i ansiktet genom datorn, välbehövligt dock! Fan vad jag måste sluta tänka ibland... Sen åkte jag till stallet och tog hand om min stjärna <3

Nu är jag hemma igen och har kollat på No strings attached, den var awesome btw! Och vad gör jag nu, jo igenting som vanligt, bloggar för att Emma told me to.

Aja hoppas på att morgondagen blir bättre!

Bye for now!

Awesomeness!!!


En bra helg!

Okej, mitt första blogginlägg... Vad ska jag säga, hur hamna jag här!? Jo, Emma tvingar mig typ...

Men iaf, min helg har varit bra :) Hängt med Emma all weekend, like old times, saknar det faktiskt... Men är vi upptagna eller nåt så blir det väl så antar jag... Men helgen har varit bra, igår kollade vi på film och innan så höll vi på att skratta ihjäl oss pga av vissa sms :P fan vad kul! Under filmens gång så åt vi trippel choklad glass, har nog inte mått så illa på länge! Damn, det var mycket choklad i den glassen!!

Idag var jag med ut till Amy innan vi åkte till djuren, vi löshoppade Amy hon var duktig :) fin häst det där!! Sen åkte vi då till vårt stall, fixade och sen red, Fille var duktig idag! :) Sen tog vi in hästarna sen åkte vi hem.

Jag har typ nyss kommit hem för jag varit på basket, fan vad dåligt Dolphins spela typ hela matchden!!! Men de tog igen allt sista 5 minuterna,, höll på att dö av spänning, om inte domarna varit så dåliga hade dolphins vunnit! Men de vinner på tisdag ist! :)

Aaa, det är min påsk! Har flyttat hem också, awesome! :D

Aja byebye!

såja!

nu mänskor små, har även Cornelia en bloggis. :) ÄNTLIGEN!

<3 /emma

RSS 2.0