jag glömde ett


Ett måste, man måste se detta!!!












Behov

Jag känner väl att jag måste skriva av mig, det var väldigt länge sen!!

Jag var på Twiday igår, såg på Breaking Dawn!!!! :D Så jävla efterlängtad, helt sjukt var spänd man var innan. Men innan så såg vi, Sofie, jag och Rebecca ggr 2, Twilight, New Moon och Eclipse, sjukt bra filmer asså, kan inte förstå folk som inte gillar det. men kan ju inte bli annat än kär i historien, Edward och Bella är det ultimata kärleksparet! Jag har läst böckerna typ massor med gånger och tröttnar aldrig på dom! Och igår så var det dags efter ett och ett halvt år att äntligen se Breaking Dawn, den var så sjukt bra, som har gjort så mycket från boken så man blir helt lycklig!!!! Hela filmen var så bra, allt man fantiserat om när man läst böckerna var med i filmen, det ända som jag vill klaga lite på är början, jag tycker att det även där ska vara som i boken. Att Bella sitter i Edwards "före" bil, alltså innan hon blir vampyr, hon sitter i ett trafikljus och väntar på det att slå om, utanför bilen så står en människa innanför sin affär i skyltfönstret och glor, Bella tror såklart att det är på hennes ring som sitter på vänster handen, men det är ju bilen. Bella skulle åka in till Forks för att tanka, när hon kommer till macken så kommer två stycken campare och frågar om de får ta kort på bilen och hon blir jätte generad men tankar och låter dom ta kort och sen åker hon, har alltid föreställt mig den scenen och jag har precis börjat inse hur sjukt jävla nördig jag är för att jag kan återberätta så mkt från en bok. . Men filmen var iallafall jättesupermegaduperbra!!! Sjukt nöjd med the result! Nu äre bara att vänta ett helt år till sista delen kommer.


Imorn ska jag jobba, ska åka på meeting med Emelie och Rebecca fre-sön, ska bli jättekul! Vi har med oss Winnie, Ruff och Valencia, Lillan får stanna hemma då Emelie inte tror att hon är riktigt bra.


Aja, nu ska jag fortsätta se på greys! Om ni inte har något att göra så kan du alltid kolla in denna extremt braiga videon!






Over and out

RSS 2.0